Status

Mellan 3 jobb, vänner, städning och flera småprojekt som ligger och pyr är det svårt att hinna med allt och vissa saker blir lätt bortprioriterade. Speciellt när man inte hittar inloggningen till sin egen blogg, vilket är inte så lite pinsamt. ;-)

Nu har jag äntligen hittat rätt och det går återigen att skapa inlägg.

Just nu så jobbar jag med att driva mitt företag från start, hålla koll på alla papper och bokföringsregler. Jag håller även på med en hemsida för den. I nuläget finns ju bara en väldigt ouppdaterad "lekplats" som även agerar som min privata sida och ger egentligen inte alls mycket info - men det ska ändras på så snart tids ges.

Nästa projekt handlar om en fiskeförenings hemsida som håller på att färdigställas, naturligtvis ska jag ju visa lite av hur det har blivit med den så fort jag har publicerat den på deras webbplats.

Sedan jobbar jag även för Göteborgs stad, Park&Natur ute på Hissingen, fast kanske inte riktigt med vad man kan förvänta sig. Jag håller nämligen rent i rabatter runt om därborta, så ser ni några grabbar som står och gräver där kanske ni har sprungit in i mig. Just nu klipper vi även gräsmattor och skräpplockning, som inte blivit gjort på ett tag. Detta är dessutom en heltidsanställning vilket gör att det blir ganska långa dagar i kombination med det egna företaget och dess projekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0