Slutet (av flytten)

För en vecka sedan skulle jag alltså vara ute ur lägenheten. Det gick, det var lite lurigt men det gick. Med vissa undantag då naturligtvis (Det finns ju alltid undantaget som bekräftar regeln). Cykeln och madrassen är ännu kvar. Och en 10-kg's hantel. Inte precis någon man tar under armen med sig hem. Med undantag för hanteln möjligtvis.
Inspirationen för åkt på semester. Eller nej. Inspirationen har det inte varit fel på. Det är orken. Det känns som jag har kört tredubbla skift. Och på sätt och vis har jag det. I april ska ju pengar räknas, året uppskattas i inkomst och privata pengarna deklareras. Och när illustrationerna och alla projekt ska listas orkar inte illustrationerna se bra ut en gång.

Början på slutet

Ja, i slutet av nästa vecka är det dags för mig att lämna nuvarande lägenhet. Och redan nu skeppas alla möblerna iväg. Eller snart. Säng är ersatt av madrass och snart försvinner skrivbordet tillsammans med Tv (Inte för att jag tittar på tv, men jag spelar ju massor med tv-spel när jag hinner).Så snart. Snart är det slut.

Möter våren med glass, bad och sushi

Det var första April igår. Blev ni något lurade? Jag lyckades fånga ett par vilsna själar i mitt lilla Facebook-skämt där jag sökte folk att anställa då jag lyckats fånga ett större projekt i mina nät. Alldeles utomordentligt!

Utan att ha lurat människor hanns det med otroligt mycket. Fick trättat Björns pingla igår, samt det lilla energiskottet Elmo de har hand om. Vårvädret till ära så gick vi på en trevlig promenad runt området de bor i som råkar vara en del av mitt barndoms område i Göteborg.  Första glassen för i år blev också uppäten för min del. Sedan bar det av att bada! I delsjöns kalla vatten hälsade man snabbt på fiskarna och avslutade dagen med lite Sushi! Och vilken smak! Mums! Det ska absolut ätas igen! Fantastisk mat. Där på Andra Långgatan 7 - Yokohama. Väl hemma igen upptäckte jag att man vunnit ett nyckelband i tävlingen som jag skickade min röst mest på skoj till. :-) Mycket roligt ^^

Första glassen för i år.

RSS 2.0