Hej IPRED!

Hej IPRED!

Jag har lite svårt för dig av flera orsaler. För det första är det dina skapare som har låg verklighetsförankring. Att du senare kom till på rätt odemokratiska grunder är också biddragande. Att storföretag får leka polis och sedan möjligtvis köra över den lilla mannen i rättegång är inte schysst någonstans. Alternativa lösningar finns det gott om utan att kränka människors integritet.
Jag förstår naturligtvis att upphovsmän ska ha betalt för sina alster, men hur avtalen ser för artister idag är tyvärr långt ifrån rättvisa - inte heller är det schysst hur STIM fungerar men det är ju såklart inte ditt fel. Vet också jag inte kommer se ljust på dig då jag vet att du bara är första barnet i kedjan där ACTA, FRA och övrig censur och kontroll av internet är planerade. Inget personligt men jag hoppas du dör snarast.

In search for Echochrome

Echochrome är ett stilistiskt, snygg pusselspel från JapanStudio (Som är Sony's inhouse utvecklarstudio för spel). När jag letade genom mina nummer av Level (Oh ja, är en trogen prenumerant av spelmagasinet) hittade jag mycket godbitar att läsa. Då (nummer 21 - 23) hade man begränsad smak då man var rätt fattig och huvudintresset ändå låg på det jag jobbar med vilket gjorde att man hoppade över att läsa det som inte var intressant (Jag menar, du läser väl inte heller ALLA artiklar i de tidningar du köper, eller?).
Nu märker jag att jag missat en hel del godbitar - som mitt lilla intresse som växt och mognat lite kräver att jag läser. Eftersom att jag inte vet vad spelet hette fick jag ju göra ett rätt generellt sök, men med denna fråga (pusselspel + psp) på google.Efter 2 klick var jag rätt och kunde hitta en fin video på första trailern:


En timma försvunnen

Blev du liksom jag väldigt förvånad över varför det saknas en timme någonstans idag? Det är för att det är vårddagjämning idag. Nu är det sommartid som gäller och då ska alltså timman fram ett snäpp.

Det är tur att sådana här dumheter infaller på söndagar så att man har tid att ställa om. Eller ja, ni vet - jobbigt att komma till jobbet en timma försent eller få ett pinsamt samtal på morgon där man blir frågad var man är. Jobbigt värre. Glöm nu inte ställa om klockorna.

spegelpostat

Earth Hour: Mission Failed

Iallafall i Göteborgsområdet. Men sedan handlar det nog också när det lyckades hamna. En lördag på en lönehelg är ju inte optimalt precis. Iallafall inte bland ungdomar som inte ser längre än sin nässpets. Fast sedan har jag inte översikt över hela Göteborg heller.

Until next year:

9 månader senare (aka New place, new times - Part 2)Nu kommer det mera. Jag flyttar igen. Och har fått jobb igen. Över sommaren är det tänkt. Vart jag flyttar är det inte bestämt. Mer än att jag flyttar hit - draktorget.se. Domänen har jag ägt sedan 2005 och har haft de flesta av mina projekt som fått dingla under devisen "Personal Playground". Kanske borde bli "Personal showcase & playground"?

Vart den fysiska adressen blir är osäkert. men tak över huvudet blir det nog iallafall. Nya inlägg blir det säkert. Kanske. Hoppas jag ;-)


De senaste 90 dagarna. Max är alltså 2. ;-) Och jag har haft 4 unika träffar under denna tiden. Wow?

RSS 2.0